top of page

Dukker i Psykiatrien

Dette foredrag henvender sig til fagpersonale, der arbejder sammen med børn, der har specielle behov. 

Dukken har en unik evne til at møde barnet med lethed og uden at kræve noget til gengæld. 

Jeg vil fortælle om mine erfaringer i forhold til at bruge dukker i psykiatrien og komme med konkrete værktøjer til, hvordan personalet selv kan bruge objektmanipulation som en blid og givende måde at nå ind til barnet på. 

Det kræver ingen erfaring med dukkeføring at komme igang. Det vigtigste af alt er nysgerrighed og lysten til at tage en ny vinkel i brug.

Fordi en dukke aldrig kræver øjenkontakt og forstår, hvordan man kan være sammen uden at bruge ord, har jeg erfaret, at dukken er rigtig god til børn med særlige behov.

 

Jeg har specialiseret mig i brugen af dukker i samspil med børn der bla. har autisme, ADHD, angst, spiseforstyrrelse og PTSD. 

Inden jeg kommer ud til jer, tilbyder jeg en snak over telefonen for at høre om jeres arbejdsplads behov. På den måde kan jeg tilpasse foredraget, så det er målrettet til jeres dagligdag. 

Min baggrund indenfor brug af dukker i psykiatrien:

Jeg har en Master i dukkeføring fra Central School i London og over 20 års erfaring i at bruge dukker på scenen og i psykiatrien, som en brobygger til at nå ind til børn med særlige behov.

PRAKTISK

Foredraget varer 1 - 1,5 time og er målrettet fagpersonale i psykiatri, terapi, bosteder, hospitaler og specialtilbud.

For mere information og bookning er du velkommen til at kontakte mig her

Hvis du vil læse mere om mit arbejde med dukkeføring kan du klikke her

Stine Lundgaard foredrag dukker i psykiatrien
Brug af dukker i psykiatrien Stine Lundgaard
bottom of page