top of page

Hverdagsklovn

Dette foredrag ser på hvordan vi alle kan blive inspireret af klovnens måde at gå igennem verden på.

 

Jeg har mange år på bagen som Hospitalsklovn og klovne-ven og jeg har gang på gang oplevet, hvordan klovnens unikke tankegang kan hjælpe mennesker med at vende ellers svære situationer på hovedet og tage fat i dagligdagen med fornyet energi. 

Det er klovnens natur at søge mod smilet. Det betyder dog ikke at klovnen aldrig oplever problemer. Tværtimod.

En god klovn kan den kunst det er at tage faldet og at rejse sig op igen, at være ærlig omkring sine egne behov og at turde udtrykke både det sure og det søde. Sidst men ikke mindst tør en god klovn stille spørgsmål - både til sig selv og til sine omgivelser.

 

I mit foredrag om Hverdagsklovn fortæller jeg om klovnens styrker, og hvordan vi alle kan lade os inspirere af dens måde at gå igennem verden på. 

Humor og ærlighed er en gylden nøgle, der kan åbne mange døre, både arbejdsmæssigt og privat. 

At bruge Hverdagsklovning handler ikke om at tage en rød næse frem og prøve på at få folk til at grine. Det handler derimod om at finde legen og glæden i vores egen måde at tænke på. At gå åbne og nysgerrige ud i verden og se hverdagen fra en ny vinkel. 

 PRAKTISK INFORMATION

foredraget varer 1 - 1,5 time og henvender sig til voksne

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

For mere information og ønsker du at booke foredraget er du altid velkommen til at kontakte mig på: mail@stinelundgaard.dk 

Stine Lundgaard foredrag om Hverdagsklovning
bottom of page